150 merken gekend, nog 150 dromen te gaan

150 merken gekend, nog 150 dromen te gaan

mix-merken

Een mix van merken

Het samenstellen van de magische mix winkeliers, ervaringen en culinaire tussenstops, is een ware huzarenklus waaraan nog elke dag wordt gewerkt en waarvoor het Uplace team de wereld blijft rondreizen op zoek naar de nieuwste trends. Toch ligt al 50% van de oppervlakte intussen vast. Nationale en internationale merken timmeren achter de schermen aan hun Uplace belevenis. Een deel van de kantoor- en winkelruimtes blijft voorbehouden aan innovatieve starters. Uplace heeft een duidelijke opdracht: unieke belevenissen en concepten naar de Belgische markt brengen en jonge ondernemers nieuwe kansen bieden.

Uplace-versterkt-commercieel-team

Complementair aan de bestaande detailhandel in de omgeving

De winkelconcepten die in Uplace hun nieuwe thuis zullen vinden, sluiten perfect aan bij de bestaande detailhandel in de ruimere omgeving. Merken zullen Uplace gebruiken om nieuwe concepten te lanceren. Deze winkels zullen vooral een marketinginstrument zijn, veel meer dan een gewoon verkoopskanaal. Dagdagelijks shoppen zal blijven floreren in de stadskernen en baanwinkels naast Uplace.

Kleine handelaars in de dorpskernen bieden een totaal ander product en service aan dan deze die je in Uplace zal vinden. Daarnaast hebben steden en gemeentes zelf een grote verantwoordelijkheid om het shoppen in hun binnenstad aangenaam, veilig en vooral bereikbaar te maken. Consumenten zullen Uplace zien als een daguitstap (vergelijkbaar met een dagje naar de zee of naar een pretpark). De frequentie van een Uplace bezoek zal dus veel lager liggen dan een dagelijks of wekelijks bezoek aan de slager of bakker in de buurt of het tuincentrum op de grote baan. Integendeel, Uplace zal net extra bezoekers aantrekken die ook hun inkopen zullen doen in omliggende steden en gemeentes of hun pintje zullen drinken op een terrasje op de markt van Vilvoorde.


Een stroom van dromen en ideeën

Heb je zelf een uniek idee? Wil je weten of jouw concept bij Uplace past? Wil je graag support voor het uitdenken van een belevingsconcept rond jouw merk? Laat het ons weten via letstalk@uplaceexperience.com en we beginnen eraan!