Over Uplace

Uplace-versterkt-commercieel-team

Wat is Uplace?

Uplace is een internationale lifestyle-vastgoedgroep die steden wil doen heropleven door innovatieve projecten op poten te zetten. Hoe het dat doet? Door unieke bestemmingen te creëren waar werken, wonen en ontspannen naadloos in elkaar overlopen. Uplace ontwikkelt, investeert in en beheert ervaringsbestemmingen die als “third place” fungeren naast thuis en werk. Daarnaast heeft het zich ook gespecialiseerd in work spaces die steden kantoorruimte bieden op maat van bedrijven en hun mensen. Uplace werd opgericht door het team dat van logistieke vastgoedontwikkelaar Eurinpro een internationaal succesverhaal maakte. Met Aannemingen Verelst, Eurinpro en nu Uplace, heeft het team uitgebreide ervaring uitgebouwd op vlak van innovatie in vastgoed. Zo was het met Aannemingen Verelst een pionier in de aannemerij, en werd het dé baanbreker in logistiek vastgoed met Eurinpro, dat later werd overgenomen door Goodman.

nieuw-overzicht-uplace_nl-crop

Doorheen de jaren heeft Uplace zich steeds weten te omringen met toonaangevende studiebureau’s die voortdurend een vinger aan de pols houden van wat er in de maatschappij op stapel staat. Dat betekent wetenschappelijk te werk gaan, luisteren naar wat de markt wil, volledig verticaal integreren, innoveren en vooral een team van toegewijde professionals met een waaier van verschillende achtergronden samenbrengen rond één visie. Ontdek meer over het gedreven Uplace team dat zijn schouders onder dit unieke project zet.

Bij de implementatie van haar ontwikkelingen kiest Uplace voor een integraal verschillende aanpak dan andere projectontwikkelaars. Daar waar traditionele retailontwikkelaars het product op de eerste plaats zetten, besteedt Uplace aandacht aan de belevingswaarde die mensen gewaarworden bij het contact met een product. Een ander groot verschil is dat de gemiddelde retailontwikkelaar een project realiseert en nadien terug verkoopt. Uplace blijft echter eigenaar van zijn creatie en investeert er dan ook aanzienlijk in. Deze benadering zorgt voor een duurzame en lange termijn visie tegenover het gerealiseerde project.

Uplace biedt een unieke combinatie van entertainment, interactie en inspiratie. Het is ontspanning en amusement, werken en winkelen, leren en samenzijn, onder één dak. Op die manier maakt Uplace het leven van zijn gasten net iets gemakkelijker en prettiger.

busstation