Cultuur, kunst en kitsch

Cultuur, kunst en kitsch

theater-1

Ontdek de artiest in jezelf

Uplace krijgt straks een goed gevulde evenementenkalender. Een professioneel animatieteam, geleid door een heuse intendant, zorgt voor een ware ontdekkingsreis langs al je talenten. Wil je straks koken met een sterrenchef? Schilderen met een urban artist? Tuinieren met een boomdokter? We zetten het op de agenda!

conceptart

Ballet en Broadway, in het Uplace theater

Behalve een hypermoderne cinema, biedt ook het Uplace theater ruimte voor visuele spektakels en evenementen uit alle windstreken. Het ingenieus modulair theater is multifunctioneel en perfect aanpasbaar aan de noden van elke organisator. Vandaag een optreden van een bekende rock groep met wel 3.000 enthousiaste fans, morgen een intiem jazz concert in een stemmig decor. Musicals, stand-up comedy, opera, klassiek concert… alles is mogelijk. Zo biedt Uplace het perfecte alternatief voor de grote arena’s en de kleine culture clubs.

Vanzelfsprekend werken we samen met de plaatselijke culturele centra om ook lokale helden, amateurs en schoolvoorstellingen een plaats naast de internationale vedettes te bieden. Waarom geen optreden van pakweg dansschool Jazzmijn? Alles moet kunnen bij Uplace! We bieden voor ieder wat wils – een stukje cultuur als ideale afsluiter van een gevarieerde dag!

SCHOUWBURG