Een Uplace paascadeau: Uplace lanceert nieuwe website

Een Uplace paascadeau: Uplace lanceert nieuwe website

nieuwe-site-Uplace

Nieuwe tijden, nieuwe noden, en daar hoort ook een volledig nieuwe website bij. De laatste weken was ons innovatief project niet uit de media weg te denken. De positieve beslissingen van de Vlaamse Regering op 13 februari zorgden voor een ware nieuwsstorm. Soms waren er ook berichten bij die helaas niet erg strookten met de waarheid. Het bewijs dat – als het over ons innovatief project gaat – correcte informatie, een duidelijk situering en de juiste omkadering belangrijker zijn dan ooit. Uplace is uiteraard niet veranderd, maar de manier waarop we het duiden en de virtuele invulling ervan steken wel in een nieuw jasje. We creëerden zowaar onze eigen nieuwswebsite. Het belevingsproject wordt je van naaldje tot draadje volledig uitgelegd. De website is eenvoudiger, gebruiksvriendelijker en overzichtelijker geworden. De lange teksten hebben plaats geruimd voor korte infofilmpjes en actuele informatie die het concept Uplace op een duidelijke manier vormgeven.

Je komt via onze website meer te weten over het traject dat we al aflegden, de positieve impact van het reconversieproject Uplace op zijn omgeving, de lokale jobs die het zal creëren en over de maatregelen die Uplace neemt op vlak van mobiliteit nog vóór zijn deuren opengaan. Over de geschiedenis van de huidige site, de buurt en het duurzame en ecologische ontwerp vertellen we je ook graag wat meer.

Uplace is een totaalbeleving, waar uiteraard ook experience shopping toe behoort, maar vergeet ook niet de kantoren, een hotel, een bioscoop van tien zalen en een schouwburg met maximaal 3000 zitjes.

De website zal regelmatig nieuwe berichten posten, filmpjes bevatten of studies en research over de deelaspecten van ons project delen. Het is als het ware een levend instrument dat het nieuws op de voet volgt en met je deelt. Liever iets mobieler? Dan kan perfect via onze Uplace app – gratis te downloaden via de Apple store of Android store.

Uiteraard horen wij ook graag jouw mening! Mochten er vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van onze nieuwe website ontstaan, dan horen wij dat graag. Laat het ons weten via letstalk@uplaceexperience.com

Alvast veel surfplezier gewenst en fijne paasdagen!
Het Uplace team.