Een culinaire wereldreis

Een culinaire wereldreis

culi

Proeven van de wereld

Meer dan 50 restaurants en eethuisjes nemen je straks mee op een culinaire rondreis. Wil je herinneringen ophalen aan die reis naar Thailand? Proef je graag van de New Yorkse fusion keuken? Wil je een Brusselse wafel op grootmoeders wijze? Of liever een typisch Engelse high-tea? Het watertanden kan beginnen! Uit de vele aanvragen selecteren we straks een mix, die alle smaaksensaties serveert.

Wil je eerder een snelle (gezonde) hap, een kindvriendelijk eethuisje of zoek je een gezellig restaurant voor jouw lunch? We bieden iedere denkbare formule aan. The sky is the limit! Zeker in onze glazen kantoortoren, waar je met klanten tijdens een business lunch kan genieten van het panoramisch uitzicht én culinaire hoogstandjes.

Verrassende culinaire concepten

Sommige culinaire vondsten verwennen meerdere zintuigen tegelijk. Of zetten voluit in op de beleving, in plaats van alleen op je bord. Geuren, kleuren, verrassende smaken, nieuwe texturen…Denk aan de sushikuipjes, die op een loopband langs je stoel passeren. Of aan de show cooking van die Japanse zwaardkunstenaar. Aan vormen die je nooit eerder zag. Ken jij een plaats waar ze roomijs voor je neus bereiden met verse melk en vloeibare stikstof? Of een chocolatier waar je je eigen praline samenstelt? Je ontdekt ze straks hier… bij Uplace.

cr_uplace-33