Word jij onze nieuwe collega? Uplace zoekt een assistent(e) commerciële en technische departementen

Het bedrijf

Uplace is een innovatieve vastgoedgroep die zich specialiseert in het creëren van “all-in-one” ervaringsbestemmingen en vernieuwende kantoorprojecten. Het belangrijkste project is momenteel Uplace Machelen, de heropleving van een brownfieldsite in Machelen, met een winkelgedeelte dat volop inspeelt op experience shopping, moderne kantoorruimte, een trendy hotel, ontspanningsfaciliteiten voor alle leeftijden (met o.a. wellness, een cinema, en een theater met 3.000 plaatsen) en een 18 verdiepingen hoge designtoren. Uplace is een bedrijf dat werd opgericht en wordt geleid door ervaren investeerders en managers die in de vastgoedwereld een indrukwekkende track record kunnen voorleggen. We zijn momenteel op zoek naar een ervaren professional (m/v) om ons team te versterken en mee uit te bouwen.

De functie

Je ondersteunt zowel het commerciële als het technische departement tijdens de bouwwerken van Uplace Machelen. Je neemt de planning en opvolging van afspraken met huurders voor je rekening, zorgt ervoor dat de kandidaat-huurders de juiste informatie op het goede moment ontvangen en houdt er een feilloos klassement op na, zodat onze commerciële krachten zich kunnen concentreren op hun onderhandelingen. De technische ploeg kan blind varen op jouw organisatietalent. Niets ontsnapt aan je aandacht, en je leeft ervoor om alle documentatie perfect te ordenen. Cont(r)acten met (kandidaat-)leveranciers en -aannemers handel je correct af. Je bent pas tevreden als je klasseringsysteem feilloos werkt voor iedereen.

Profiel

  • Je volgde een opleiding secretariaat of hebt relevante ervaring.
  • Je hebt drie tot zes jaar ervaring als assistent(e).
  • Je hebt ervaring in of minstens affiniteit met de bouwsector – langs makelaars-, vastgoed- of aannemerskant.
  • Een zeer goede kennis, zowel geschreven als gesproken, van het Nederlands, Engels en het Frans is belangrijk.
  • Je bent uiterst nauwkeurig en hebt oog voor detail.
  • Je kan goed samenwerken met anderen en slaagt er tegelijk zeer autonoom te werken.
  • Organisatorisch sta je sterk en je kan omvangrijke en complexe projecten in goede banen leiden.
  • Exel, PowerPoint en andere courante ICT-toepassingen hebben geen geheimen voor je.

Aanbod

Wij bieden jou de unieke opportuniteit om een dynamisch team te versterken in een cruciale transitiefase en van op de eerste rij mee te werken aan de realisatie van een uitdagend en uniek project. Je krijgt een belangrijke ondersteunende rol binnen twee belangrijke departementen. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een attractief salarispakket in lijn met jouw relevante ervaring.

Interesse?

Indien je interesse hebt voor deze functie, gelieve ons je cv te sturen per e-mail (op jobs@uplace.eu ) met referentie “Assistent(e)”.