Ignace Bultijnck* – Commerciële trekker met culturele achtergrond

Ignace Bultijnck* – Commerciële trekker met culturele achtergrond

Ignace Bultijnck

“Uplace is een absoluut uniek project. Vertrekkende vanuit de vernieuwende ondernemerszin van het Uplace team wordt een verloederd en vervuild terrein nabij de Brusselse ring en de luchthaven van Zaventem omgetoverd tot een unieke plaats waar shopping, werken en ontspanning op een innovatieve manier gecombineerd worden tot een ongekende belevenis. Met mijn theaterachtergrond ben ik ook enorm opgetogen dat de noordrand van Brussel er een cultuurtempel bij krijgt van wel 3000 zitjes.”

BIO

Na studies als Handelsingenieur en Geluidsingenieur, startte Ignace zijn carrière in de theaters van Bozar en groeide snel door als verantwoordelijk voor de opbouw van dertig tentoonstellingen per jaar en de technisch minder evidente zaalproducties. Via een tussenstap als algemeen aannemer bij ABC-Planid werd hij verantwoordelijk voor het onderhoud van de bestaande winkels en alle bouwprojecten van Inditex in de Benelux. Bijna vier jaar later kreeg hij alle expansieprojecten van de Inditex groep (Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear, Oysho, Zara Home & Stradivarius) onder zijn vleugels. Vandaag gebruikt Ignace zijn interesse voor bouwen en zijn retail kennis voor de commercialisering van het project Uplace. Ondertussen behaalde hij zijn MBA bij Vlerick te Leuven.

 

Contact:

Ignace Bultijnck – Chief Operating Officer

T: +32 (0)2 263 63 28 |   M: ++32(0)474 64 11 26  |   E: ignace.bultijnck@uplace.eu

A: Kasteel van Bever    |   Boechoutlaan 221    |   1853 Strombeek-Bever    |   België

 

* Een sterretje naast de naam van het teamlid geeft aan dat dit teamlid handelt in zijn of haar hoedanigheid van vertegenwoordiger van  externe dienstverlener, waarvan de gegevens per e-mail kunnen worden aangevraagd