Kristof Lemahieu* – Manager met juridische ruggengraat

Kristof Lemahieu* – Manager met juridische ruggengraat

kristof_2_zw[1]kort

“Ik werk ondertussen al negen jaar bij Uplace. Een enorm diverse en uitdagende job in een echt ondernemersklimaat. We hebben samen met het team al heel wat meegemaakt, van volledig vergund in 2012 tot ons hernieuwd positief milieuadvies van de hoogste milieuadministratie in 2014. Uplace is een complex juridisch en financieel dossier waar ik me graag in vastbijt. Maar bovenal is Uplace een fantastisch project met vele maatschappelijke voordelen. Ik geloof rotsvast dat het een betere toekomst zal bieden aan een regio die dat verdient. Ik kijk uit naar de dag waarop ik, samen met mijn gezin, naar Uplace kan gaan.”

Bio
Na een sterke carrière binnen de advocatuur, o.a. bij Linklaters, zette Kristof de stap naar de ondernemerswereld. Hij werd General Counsel en bestuurder bij Uplace. Kristof studeerde rechten aan de KU Leuven. Hij behaalde ook een LL.M aan de universiteit van Oxford. Zijn drie jonge spruiten maken dat ook zijn leven thuis druk en leuk is.

 

* Een sterretje naast de naam van het teamlid geeft aan dat dit teamlid handelt in zijn of haar hoedanigheid van vertegenwoordiger van  externe dienstverlener, waarvan de gegevens per e-mail kunnen worden aangevraagd