Laura Van Waeyenberge * – Communicatieve duizendpoot en úw aanspreekpunt

Laura Van Waeyenberge * – Communicatieve duizendpoot en úw aanspreekpunt

laura zw 1

“Ik kende Uplace vooral van de vele misvattingen die over het project bestaan. Maar al van bij de eerste ontmoetingen werd het me duidelijk dat dit een fantastisch project is dat een trekker zal zijn voor de hele noordrand van Brussel. Mijn eigen familie is van Machelen en ik speelde als kleine spruit in de tuin van mijn oma, onder de brug van Vilvoorde. Mijn passie is communicatie en ik besef als geen ander dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben om ons innovatief project veel beter aan al onze stakeholders uit te leggen. Communicatie is in de eerste plaats duidelijk en bevattelijk informeren met een grote dosis empathie. Met een sterk inhoudelijk dossier zoals dat van Uplace, is dat des te leuker om die uitdaging aan te gaan.”

Bio
Laura startte haar communicatie traject achter de camera en leerde de harde research leerschool van Paul Jambers himself. Na enkele omzwervingen koos ze de andere kant van de camera en nam ze de rol op van woordvoerster met specialisatie in retail en vastgoed, zowel in house als bij adviesbureaus. Sinds enkele maanden is ze de communicatieve duizendpoot van het Uplace team waar ze de vrouwelijke touch brengt in de mannelijke, juridische biotoop. Moeilijke communicatiedossiers zijn haar niet vreemd. Gezien ze zeker niet op haar mondje gevallen is, kan ze haar mannetje wel staan.

 

Contact:

Laura Van Waeyenberge – PR & Communications Manager

T: +32.2.263.63.00    |   M: +32.476.25.55.93    |   E: Laura.VanWaeyenberge@uplace.eu

A: Kasteel van Bever    |   Boechoutlaan 221    |   1853 Strombeek-Bever    |   België

 

* Een sterretje naast de naam van het teamlid geeft aan dat dit teamlid handelt in zijn of haar hoedanigheid van vertegenwoordiger van  externe dienstverlener, waarvan de gegevens per e-mail kunnen worden aangevraagd