Matthias Van Dorpe * – Jurist met een grote dosis humor

Matthias Van Dorpe * – Jurist met een grote dosis humor

Matthias zw 2kort

“Mobiliteitsstudies en milieueffectenrapportage, vennootschapsrecht of fiscale vragen, cont(r)acten met internationale retailers of contracten voor het Uplace-BMC triatlon team, ik maak het allemaal mee bij Uplace. Het is hard werken, maar we kunnen hier gelukkig ook regelmatig eens lachen, niet in het minst met onszelf, met dank aan alle noplaces, uplakees en zogezegde Uplace ambtenaren. Mijn collega’s hebben inmiddels al ondervonden dat juristen in tegenstelling tot hun materie wel degelijk over een gevoel voor humor kunnen beschikken.”

BIO
Matthias studeerde rechten aan de KULeuven en aan Duke University in North Carolina (erasmus). Daarna was hij advocaat aan de balie van Brussel bij o.a. Loyens & Loeff. In 2012 vervoegde hij het Uplace team als legal counsel. Hij steekt ook niet onder stoelen of banken dat hij een fervente Anderlecht-fan is, wat niet altijd evident is in het blauw-zwarte hol van de leeuw.

* Een sterretje naast de naam van het teamlid geeft aan dat dit teamlid handelt in zijn of haar hoedanigheid van vertegenwoordiger van  externe dienstverlener, waarvan de gegevens per e-mail kunnen worden aangevraagd