Peter Vandenberghe * – Communicatie met geut rock ‘n’ roll

Peter Vandenberghe * – Communicatie met geut rock ‘n’ roll

pvdb

“Ik verbaas me al jaren over de tegenstand die Uplace oproept en – nog meer – over de argumenten die daarbij worden gebruikt. Ik woon in de buurt, en stel haast dagelijks vast dat de regio nood heeft aan een wervend project, dat nieuwe kansen biedt maar net zo goed bestaande problemen helpt op te lossen. Het is nu vooral zaak om het enthousiasme en de overtuiging van het Uplace-team op iederéén over te brengen en de angst voor het onbekende om te buigen in een positief engagement. Met de innovatie die we brengen, lukt dat zeker.”

BIO
Peter is gepokt en gemazeld in de communicatie. Na een loopbaan als journalist (Panorama, Het Volk, Humo) koos hij voor ‘de andere kant’ en verzorgde hij de communicatie bij onder andere Telenet, Ericsson, Euroclear en Janssen Pharma. De laatste zes jaar leidde hij het communicatiedepartement van de handelsfederatie Comeos, waarbij hij een enorme retail-kennis opdeed. Hij is overtuigd (soms té) supporter van Club Brugge en fan van Bruce Springsteen, en beschouwt het als zijn missie om meer rock ‘n’ roll in de communicatie te brengen.

Een sterretje naast de naam van het teamlid geeft aan dat dit teamlid handelt in zijn of haar hoedanigheid van vertegenwoordiger van  externe dienstverlener, waarvan de gegevens per e-mail kunnen worden aangevraagd.