Uplace versterkt commercieel departement

Uplace versterkt commercieel departement

Uplace-versterkt-commercieel-team
  • Ignace Bultijnck (Inditex) en Fammeke Horions (Vastned) komen Uplace-team versterken als resp. COO en International Leasing Director
  • Ze worden samen verantwoordelijk voor de verdere commercialisering van het project
  • COO Bram Thomas verlaat Uplace na een succesvol parcours van vier jaar

Uplace, het innovatieve belevingscentrum in Machelen, zet een belangrijke nieuwe stap in de realisatie van het project, met de komst van twee nieuwe commerciële experten. Ignace Bultijnck als COO en Fammeke Horions als International Leasing Director worden verantwoordelijk voor de verhuur van winkel- en horecaruimtes en de selectie van partners voor de theaterzaal, de entertainmentzones, de kantoorgebouwen en het hotel.

Ignace Bultijnck is handelsingenieur en heeft daarenboven ook als geluidsingenieur een achtergrond in de culturele wereld, als technisch-artistiek coördinator van Bozar. De laatste zeven jaar bouwde hij zijn retail – en vastgoedexpertise op bij de Inditex groep. Eerst als Building Manager, en sinds januari 2014 als Expansion & Real Estate Manager Belux. Hij zocht en vond er mogelijkheden om de merken van de groep (Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull&Bear, Zara Home en Oysho) in winkelpanden onder te brengen, en was op die manier verantwoordelijk voor zo’n tachtig winkels.

Fammeke Horions bouwde haar expertise als advocate op in vastgoed door zich vast te bijten in omgevings – en vergunningsrecht. Daarna stapte ze over naar het beursgenoteerde vastgoedfonds Vastned Retail Belgium als Asset Manager. Ze beheerde er de helft van de totale vastgoedportefeuille op commercieel, juridisch, financieel en technisch vlak.

“Met twee absolute toppers in de retail-vastgoedmarkt, geven we onze commercialisering de impuls die we in deze laatste rechte lijn nodig hebben”, zegt Jan Van Lancker, CEO van Uplace. “Ze vangen het vertrek op van Bram Thomas, die de lat bijzonder hoog heeft gelegd: meer dan vijftig procent van de beschikbare oppervlakte is intussen verhuurd. We zijn hem daar erg dankbaar voor en wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging. Maar ik geloof dat Ignace en Fammeke een sterk en complementair team zullen vormen en onze verwachtingen zullen overtreffen. Als alles volgens plan verloopt zullen we eind dit jaar weer volledig vergund zijn. Dat betekent dat Ignace en Fammeke alle zeilen moeten bijzetten om zo snel mogelijk de resterende contracten af te sluiten met innovatieve retailspelers, horeca-zaken en trendsettende bedrijven uit de entertainmentwereld. En zij zijn daar de geknipte personen voor.”