Inspiratie over belevingswinkels

Inspiratie over belevingswinkels

Uplace-versterkt-commercieel-team

Zin om een nieuw winkelconcept uit te baten, maar zoek je nog inspiratie? Heb je een innovatief idee, maar wil je graag kijken waar het past binnen Uplace? Neem zeker contact op via letstalk@uplaceexperience.com om te zien hoe we je droom kunnen realiseren! Blader door onze inspiratiepagina’s voor bewezen concepten uit de vier windstreken.

Binnenkort kunnen we een tipje van de sluier lichten over de concepten die Uplace zal bieden.

Maar om je een idee te geven welke richting we uitgaan, alvast enkele toppers uit buitenlandse projecten:

Yayoi Kusama Concept Store

KUSAMA
Welkom in de polka dot wereld van Yayoi Kusama, een samenwerkingsverband dat creatief directeur Marc Jacobs bedacht. De Japanse designer was de eerste uit een hele reeks partnerships, die in de modeshops van een beroemd modemerk tot leven kwamen. Elk half jaar wisselt de kunstenaar, collectie en winkelbeleving: een fashion statement om U tegen te zeggen.

Barbie concept store

BARBIE

Ook een barbie girl, in a Barbie world? Dan is de Barbie flagship store iets voor jou! In deze shop vind je niet enkel eindeloze rijen exclusieve uitgaven van het roze Mattel icoon, er is ook een prinsessenbar, een schoonheidssalon met Barbie- makeover, fashion designer workshops en een ruimte voor kinderfeestjes. Wachtende ouders doen zich in het Barbie Cafe tegoed aan barbietinis (roze martini), vermaken zich met karaoke en zoete desserts van een gerenomeerde chef. Vanzelfsprekend vind je er ook tal van kadootjes als herinnering aan deze suikerzoete dag.

Scott Sports

SPORTS

Als er twee wielen onder staan en het pedalen heeft, vind je het terug bij Scott Sports. Er is een renbaan om verschillende fietsen te testen, je vindt er een professionele configuratiecomputer om jouw perfecte kader en afstelling te vinden. Verder vind je er de waanzinnigste attributen om van elk tochtje een avontuur te maken. Allen daarheen!