Word jij onze nieuwe collega? Uplace zoekt een Legal Counsel (m/v)

Word jij onze nieuwe collega? Uplace zoekt een Legal Counsel (m/v)

hbwv_lawyer_questions

Het bedrijf

Uplace is een innovatieve vastgoedgroep die zich specialiseert in het creëren van “all-in-one” ervaringsbestemmingen en vernieuwende kantoorprojecten.

Het belangrijkste project is momenteel Uplace Machelen, de heropleving van een brownfieldsite in Machelen, met een winkelgedeelte dat volop inspeelt op experience shopping, moderne kantoorruimte, een trendy hotel, ontspanningsfaciliteiten voor alle leeftijden (met o.a. wellness, een cinema, en een theater met 3.000 plaatsen) en een 18 verdiepingen hoge designtoren.

Uplace is een bedrijf dat werd opgericht en wordt geleid door ervaren investeerders en managers die in de vastgoedwereld een indrukwekkende track record kunnen voorleggen.

We zijn momenteel op zoek naar een ervaren professional (m/v) om ons team te versterken en mee uit te bouwen.

De functie

Je maakt deel uit van het Legal Department en rapporteert aan de General Counsel en de Legal Manager. Je staat dagdagelijks in nauw contact met het commercieel, technisch en marketing departement. Je helpt mee aan de verdere uitbouw van het juridisch departement en laat het meegroeien met de organisatie.

Je hebt een prominente rol in het afsluiten van de handelshuurovereenkomsten en dienstenovereenkomsten met grote binnenlandse en buitenlandse merken. Je bent hierbij binnen het Legal Department het vast aanspreekpunt van het Business Development team en woont de vergaderingen met potentiële huurders en operatoren bij.

Daarnaast zal je ook vanuit juridisch oogpunt de aannemingscontracten en leverancierscontracten mee opvolgen. Bij het aantrekken van financiering en investeerders begeleid je de transacties in nauwe samenspraak met de investment banks, advocaten en andere externe adviseurs.

Profiel

  • Je behaalde in België een Master in de Rechten en kan goede studieresultaten voorleggen.
  • Je hebt drie tot zes jaar relevante ervaring, bij voorkeur binnen het commercial, real estate of corporate departement van een internationaal advocatenkantoor of bij een bedrijf dat actief is in de vastgoedsector.
  • Een LLM of buitenlandse professionele ervaring is een pluspunt. Een zeer goede kennis, zowel geschreven als gesproken, van het Engels en het Frans is essentieel.
  • Communicatief ben je sterk, je kan heldere analyses maken van complexe materies en je kan pragmatische oplossingen uitdenken en in de praktijk brengen. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je bent sterk in onderhandelingen en slaagt erin met heldere en commercieel verantwoorde argumenten te overtuigen.
  • Je kan goed samenwerken met anderen en slaagt er tegelijk in zeer autonoom te werken.
  • Organisatorisch sta je sterk en je kan omvangrijke en complexe projecten in goede banen leiden.

Aanbod

Wij bieden jou de unieke opportuniteit om een dynamisch team te vervoegen in een cruciale transitiefase en van op de eerste rij mee te werken aan de realisatie van een uitdagend en uniek project.

Je hebt een belangrijke rol binnen een ondernemende organisatie waar de impact van het juridische van cruciaal belang is.

We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een attractief salarispakket in lijn met jouw relevante ervaring.

Interesse?

Indien je interesse hebt in deze functie, gelieve ons je cv te sturen per e-mail (op jobs@uplace.eu) met referentie “Legal Counsel”.

Download hier de volledige jobomschrijving