Ruime kantoren voor ondernemers, starters, tandartsen, dokters, …

Ruime kantoren voor ondernemers, starters, tandartsen, dokters, …

kantoor

Work-life balance 2.0

Leven en werken lopen vaak door elkaar. In Uplace vinden meer dan 3000 mensen een job, dicht bij huis. Maar ze krijgen ook extra tijd cadeau. Tussen de middag, of vlak na het werk, kunnen ze sporten, naar de kapper gaan, de tandarts bezoeken, … Plots lijken er veel meer uren in de dag te zitten: een troef van onschatbare waarde in deze drukke tijden. En voor de ondernemingen een belangrijk argument in the war for talent.

dakterras

Werken in een landmark

De grote kantooroppervlakte is verdeeld over de indrukwekkende toren en de rest van de Uplace site. Dit 80 meter hoge icoon is geschikt voor lichtprojecties en biedt als architecturaal baken kansen aan de creatieve industrie. Er is bijvoorbeeld ruimte om televisiestudio’s een plaats te geven. Vanzelfsprekend zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Heb je zelf een idee dat perfect past bij deze uitzonderlijke locatie? Neem snel contact op via letstalk@uplaceexperience.com om jouw voorstel te bespreken!

nieuw-overzicht-uplace_nl-crop

Plaats voor kruisbestuiving

Waar sectoren elkaar ontmoeten, ontstaat innovatie. De vergader- en conferentiezalen ondersteunen deze kennisoverdracht. Zowel lokale als internationale ondernemers vinden in Uplace een gemakkelijk bereikbare uitvalsbasis. Ook voor starters is er speciale aandacht. Ze zullen kunnen genieten van flexibele huurvoorwaarden om hun innovatief idee te vertalen naar een levensvatbaar business plan en krijgen meteen de kans om andere creatieve ondernemers te ontmoeten.