Uplace zoekt een enthousiaste
klantenbegeleider 
(deeltijds, op zelfstandige basis)

Uplace ontwikkelt toekomstgerichte projecten waar wonen, werken, winkelen en ontspannen op één plek samenkomen. Binnenkort start de bouw van Hof van Saeys, een stadsvernieuwingsproject in het centrum van Dendermonde met 103 wooneenheden, enkele handelszaken en kwalitatief openbaar domein. Om de toekomstige bewoners van A tot Z te informeren, te begeleiden en te adviseren bij de inrichting van hun appartement, zoeken we een vlotte, deskundige en enthousiaste klantenbegeleider.

Als klantenbegeleider bij vastgoedontwikkelaar Uplace maak je van een woonproject een échte thuis voor onze klanten. Gedurende het hele bouwproces begeleid je hen bij de inrichting van hun appartement en adviseer je hen om er een aangename, duurzame woning van te maken. Door jouw vlotte communicatiestijl, technische expertise en neus voor interieurtrends, is de klant zeker van een efficiënte en mooie realisatie van zijn of haar vastgoedinvestering.

Jouw functie:

Je staat in nauw contact met de klant en analyseert zijn of haar wensen. Samen bepalen jullie de indeling van de woning, je maakt een voorstel voor de integratie van technische en sanitaire installaties, en begeleidt de klant bij het kiezen van een gepaste afwerking volgens zijn of haar stijl en budget. Je vertaalt de wensen van de klant in plannen die je helder en op tijd bezorgt aan de betrokken architecten, aannemers, leveranciers, studiebureaus en natuurlijk de projectleider van het gebouw.

Naast het opvolgen en aanpassen van de plannen sta je ook in voor het opmaken van verrekeningen. Je zorgt ervoor dat de klant de uiterlijke data voor de keuze van materialen en afwerking in zijn appartement respecteert en bezorgt de goedgekeurde uitvoeringsplannen tijdig aan de projectleider. Tijdens de werken controleer je de plannen en materiaalkeuze van de klant, kijk je of de uitvoering volgens afspraak verloopt en bewaak je de kwaliteit van de werken, in samenspraak met de projectleiding. Je onderhoudt een goede relatie met de klanten en informeert hen geregeld over de voortgang van de werken. Tijdens het hele bouwproces ben jij het aanspreekpunt waar de klant met zijn of haar vragen terecht kan.

Tot slot begeleid je de kopers bij de oplevering van hun appartement en overhandig je hen de sleutels van hun nieuwe toekomst!

Jouw profiel:

  • Je hebt een diploma architectuur, bouw of binnenhuisarchitectuur of evenwaardige ervaring.

  • Je hebt voldoende technische bagage en inzicht in de gebruikte technieken van een modern en duurzaam gebouw.

  • Je hebt minimum een eerste ervaring bij een architectenbureau, aannemer of studiebureau.

  • Je denkt vooruit in de opvolging van een klantendossier en anticipeert op deadlines.

  • Je hebt een zeer goede kennis van Autocad en het Office-pakket.

  • Je bent empathisch, dynamisch en integer in de omgang.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod:

Met een vernieuwend project als Hof van Saeys, in het hart van Dendermonde, bieden we jou een boeiende uitdaging als klantenbegeleider. Een traject van A tot Z,  in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salarispakket. Je start als freelancer met de mogelijkheid om bij opeenvolgende projecten vast in dienst te komen. Je vertoeft voor het werk zowel in de buurt van de werf in Dendermonde, als op ons kantoor in Strombeek-Bever.

Laat ons weten waarom jij geknipt bent voor de job!

 

Stuur ons vóór 30 mei 2021 je cv en begeleidend schrijven via info@uplace.eu, ter attentie van onze COO Tom Wijmeersch.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

AM_Uplace_HofvanSaeys_EXT06_4K_Final_202